Over de boerderij

  • 600 melkkoeien
  • 440 jongvee
  • 300 ha land
  • 12.000 kilo kaas per week
  • Internationaal kaasleverancier

Kaaswinkel

 

Op ons bedrijf verkopen wij uiteraard onze eigen "Lekkerste boerenkaas van Nederland", maar ook jonge, jong belegen, belegen, oude en overjarige kaas. Daarnaast ook diverse andere soorten, waaronder komijn, fenegriek, paprika/bieslook, Italiaanse kruiden, pesto, brandnetel, mosterd, truffel en knoflook/ui.

Wij kunnen de kaas voor u vacuĆ¼m verpakken.

Van onze eigen melk maken wij ook heerlijke volle boerenyoghurt, boeren vanillevla, boerenkarnemelk en volle boerenmelk. Deze zuivelproducten zijn te koop in flessen van 1 liter.

Daarnaast verkopen we tijdens het ijsseizoen ook boerenSCHEPijs in 8 smaken: vanille, aardbei, kers, citroen, yoghurt bosvruchten, banaan, boerenjongens en stracciatella.

Ook streekproducten zijn in onze winkel te koop o.a. blauwe bessenjam, honing, peer-appelsap, pannenkoekenmeel, stroopwafels, echte boerenboter en vrije uitloopeieren.

Wilt u kaas kado doen? Wij pakken de kaas graag feestelijk voor u in! Of geef een cadeaubon, in ieder gewenst bedrag. Daarnaast is het ook mogelijk manden met o.a. kaas en streekproducten samen te stellen en als cadeau te geven.

Het is mogelijk in onze winkel met pin te betalen.

Ook voor kerstpakketten met kaas en streekproducten bent u bij ons aan het juiste adres!

Sinds het voorjaar van 2014 zijn wij Gastheer van de Krimpenerwaard. Samen met een 25-tal mede ondernemers in de Krimpenerwaard zijn wij Ambassadeur van het landschap in de Krimpenerwaard. Ook kunt u bij ons gratis folders van o.a. wandel- en fietsroutes in de Krimpenerwaard meenemen. De KoeKaasroutre is bijvoorbeeld een fietsroute die langs onze boerderij komt!

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Vanuit de winkel kunt u een blik werpen in onze kaasmakerij en live zien hoe de kaas gemaakt wordt. Bij de koeien kijken is uiteraard ook mogelijk. Iedere dag vanaf 14.30 uur worden de koeien gemolken in de 24 stands draaimelkstal (carrousel).Wij kunnen kaas ook per post aan u versturen. Mail ons uw bestelling: info@kaasboerderijschep.nl

 

Inlever- en verkooppunt van: