Over de boerderij

  • 500 melkkoeien
  • 330 jongvee
  • 240 ha land
  • 10.000 kilo kaas per week
  • Internationaal kaasleverancier

Kaasboerderij Schep op 'Langs de Weg' app

Sinds kort zijn wij ook te vinden via de gratis app 'Langs de Weg', die te downloaden is voor iPhone of Android toestellen.
Met de Langs de Weg app is het eenvoudig geworden om verse producten te vinden,zoals groente, fruit, kaas, vlees en eieren, die door boeren en tuinders direct verkocht worden.
De Langs de Weg app toont direct op basis van locatiebepaling waar in de omgeving producten bij boeren en tuinders worden aangeboden. Zo kun je waar ook bent de pareltjes onder de aanbieders en producten vinden. Er kan ook op plaatsnaam in heel Nederland gezocht worden zodat je niet alleen onderweg, maar ook van tevoren kunt vinden waar bijvoorbeeld kersen, asperges of zuivelproducten aangeboden worden. De app toont de openingstijden, het productaanbod, andere bijzonderheden en wijst ook de weg naar het bedrijf. In Google Maps wordt de locatie van het verkooppunt getoond en kun je een route plannen. 
De Langs de Weg app toont nu al meer dan 800 verkooppunten in Nederland en er worden nog dagelijks nieuwe toegevoegd. De gratis app kan via de App Store en Google Play ge├»nstalleerd worden. 

Inlever- en verkooppunt van: