Over de boerderij

  • 600 melkkoeien
  • 440 jongvee
  • 300 ha land
  • 12.000 kilo kaas per week
  • Internationaal kaasleverancier

Kinderfeestje

Ook het vieren van een kinderfeestje is mogelijk op de boerderij.

Na ontvangst met limonade en cake, waarbij de jarige uiteraard wordt toegezongen en kado's kunnen worden uitgepakt, start de Boerderij-Beleving.

We gaan met de kinderen over de boerderij, vertellen van alles over de koeien, kalfjes, het melken en de kaasmakerij. De kinderen gaan zelf aan de slag met het voeren van de koeien, mogen in de tractor zitten, strooien de hokjes van de kalfjes op. Bij een feestje in de middag kan het melken gezien worden en bieden we een beker melk te drinken aan. Ook bezoeken we de kaasmakerij en kan kaas geproefd worden.

Na afloop is het mogelijk om zelf een (nep)koe te melken en een ronde baal te beschilderen. Tenslotte eindigen we bij de trampoline, schommel, glijbaan, zandbank, waar ze even heerlijk kunnen spelen.

Wij bieden dit kinderfeestje aan (inclusief een zakje chips) voor € 10,00 per kind bij een minimum van 8 kinderen. Tijdsduur 2 tot 2,5 uur.

Voor € 5,00 extra per kind kan ook op de boerderij gegeten worden: pannenkoeken met stroop en suiker, limonade en een boerenschepijsje toe.

Wanneer u zelf ideeën heeft voor het kinderfeestje, staan wij daar voor open en vernemen wij deze graag!

Inlever- en verkooppunt van: