Over de boerderij

  • 600 melkkoeien
  • 440 jongvee
  • 300 ha land
  • 12.000 kilo kaas per week
  • Internationaal kaasleverancier

In de omgeving

In de Krimpenerwaard is genoeg te zien en te doen. Op de fiets, te voet of met de auto!

Leuke fietstochten voor jong en oud, maar ook diverse wandelroutes, bezoek Schoonhoven met haar zilver, musea in o.a. Haastrecht en Krimpen a/d IJssel, natuurspeeltuinen en speelpolders, diverse overnachtingsmogelijkheden behoren ook tot de mogelijkheden. 

Buiten de Krimpenerwaard is een bezoek aan Gouda, Kinderdijk of Rotterdam ook de moeite waard.

In onze winkel hebben wij vele folders en wandel- en fietsroutes van de Krimpenerwaard en omgeving. Deze kunnen gratis worden meegenomen.

Op de website Uit in de Waard zijn de evenementen en mogelijkheden die de Krimpenerwaard biedt overzichtelijk te vinden.

Ons jongvee wordt opgefokt op twee jongveebedrijven in de Krimpenerwaard. Naast het opfokken hebben beide bedrijven ook recreatieve activiteiten op hun bedrijf. In Stolwijk is dit boerencamping 'Vreede is Rijckdom'. In Gouderak is dit B&B 'de Appelgaard'. Uiteraard bevelen wij beide van harte aan!

In Bergambacht zijn er ook mogelijkheden om te overnachten. Diverse B&B's, zelfs aan onze weg: Bij Margo (Zuidbroek 135) en gastenverblijf De Parelhoen (Zuidbroek 138). Maar ook Hotel-Restaurant De Arendshoeve: "Smaakvol genieten in de polder. Daar staat viersterrenhotel De Arendshoeve voor. We bieden een veelzijdige locatie met internationale allure voor luxe dineren, ontspannen overnachten, comfortabel vergaderen en sprookjesachtig trouwen".  

Welkom in de Krimpenerwaard!

 

 

Inlever- en verkooppunt van: