Over de boerderij

  • 600 melkkoeien
  • 440 jongvee
  • 300 ha land
  • 12.000 kilo kaas per week
  • Internationaal kaasleverancier

Excursies en rondleidingen

 

Op afspraak geven wij van maandag tot en met zaterdag excursies op onze boerderij. Tijdens de rondleiding wordt een kijkje genomen bij de koeien, het melken, de kalfjes en de kaasmakerij. Wij vertellen gasten graag over ons bedrijf! Uiteraard hoort bij de rondleiding ook het proeven van onze kaas in de vernieuwde winkel, waar ook streekproducten en boerenSCHEPijs verkocht worden.
 
Wij bieden de volgende excursiemogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen:

1.    Excursie
Rondleiding bij koeien, melken, kalfjes, kaasmakerij en proeven van diverse soorten kaas.
Prijs: € 4,50 p.p. vanaf 10 personen. € 4,00 p.p. vanaf 25 personen
Tijd: 60 minuten

2.    Ontvangst met excursie
Bij aankomst staat verse koffie en thee met een echte Goudse Siroopwafel klaar. Hierna volgt de rondleiding bij de koeien, melken, kalfjes, kaasmakerij en proeven van diverse soorten kaas.

Prijs: € 6,00 p.p. vanaf 10 personen. € 5,50 p.p. vanaf 25 personen
Tijd: 90 minuten

3.    Excursie naar wensen van de gast
Een rondleiding gevolgd door een boerenlunch of workshop in onze vergaderruimte behoort ook tot de mogelijkheden. Voor andere wensen van gasten staan wij open. Wanneer u deze heeft, maken wij graag een offerte op maat.

Ook graag een excursie op onze boerderij, maar de groep is kleiner dan 10 personen. Neem gerust contact met ons op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Een excursie op onze boerderij kan prima gecombineerd worden met een bezoek aan Gouda, Rotterdam, Schoonhoven of de molens van Kinderdijk!

Inlever- en verkooppunt van: